Turist- & besökskartor

Turistkartan – oslagbar vid besöket

Turistkartan är oslagbar i sin funktion att nå turister och tillfälliga besökare på en ort. Det praktiska formatet med sin lättillgängliga information medför att en turistkarta blir ett oumbärligt verktyg vid ett besök. Kartguiden AB, vars verksamhet i hög grad handlar om produktion av turistkartor, lägger stor vikt vid design och layout. Det medför att den färdiga produkten alltid andas hög kvalitet vilket skapar en positiv bild av hela den geografi som kartan omfattar. För besöksindustrin är turistkartan oumbärlig!

Kontakta oss därför gärna om du funderar på att etablera en turistkarta på din ort eller om du funderar på att byta leverantör.

En skräddarsydd produkt

Kartguidens kartor skräddarsys efter vår uppdragsgivares önskemål gällande såväl layout på framsida, färg- och tyspnittsval, struktur, format, kartmaterial och innehållet i övrigt. Det är viktigt att ni som kund känner att det är er egen karta, som marknadsför just er kommun eller ert län på bästa sätt och att det skapar en enhetlighet ihop med ert övriga marknadsföringsmaterial.

Här kan du hitta alla våra senaste kartprodukter.

Svalöv