Informationstavlor

Infartsskyltar som välkomnar

När du kör in till en kommun eller ett län finner du ofta Kartguidens infartsskyltar eller infartstavlor som välkomnar. Infartsskylten hjälper besökare att hitta rätt – till adresser, företag och sevärdheter. Inte sällan finns det dessutom en kartlåda vid tavlan som ytterligare komplement till en infartsskylt.

Dessa informationstavlor produceras i samarbete med en kommun eller en större region. De skräddarsys efter uppdragsgivarens önskemål för såväl layout som innehållet i övrigt.

En infartstavla innehåller karta med gaturegister över orten eller området, samt annan viktig information. De finns i olika utföranden som passar allt från det lilla industriområdet till den stora regionen. De placeras på strategiska platser, vilket gör det intressant för de lokala företagen att, till en rimlig kostnad, köpa utrymme och exempelvis ha en kartkoordinathänvisning på en infartsskylt.

Med hjälp av företagsannonseringen kan vi erbjuda vår uppdragsgivare ständigt fräscha och uppdaterade tavlor. Vi inkluderar, förutom montering, även ett totalt serviceprogram för tavlorna. Tvättning, klottersanering, reparationer och uppdateringar – allt gör vi till en fast och låg årlig avgift.

Kontakta oss därför gärna om du funderar på att etablera en infartstavla eller en infartsskylt – eller om du vill byta leverantör.

Informationstavla